Bough Bikes lanceert betaalbare duurzame design fiets van hout

Nederlands bedrijf wil duurzame design fiets toegankelijk maken voor groot publiek

Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg
Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg
  • Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg
    Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg
    Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg
    Bough Bike redesigned door Jan Gunneweg

Nederland staat tot ver buiten de landsgrenzen bekend om zijn houten klompen, molens en fietsen. Als het aan het nieuwe Nederlandse fietsenmerk Bough Bikes ligt, dan is Nederland binnenkort ook beroemd om haar duurzame houten design fietsen. Op 6, 7 en 8 december lanceert Bough Bikes tijdens de Green Today Beurs in Amsterdam de Bough Bike, een design fiets gemaakt van duurzaam eikenhout.  Tijdens de beurs kunnen de bezoekers de fiets zien en voelen, maar ook ter plekke een proefrit maken. Op 7 en 8 december organiseert Bough Bikes,aan het einde van de beursdag, voor 4 liefhebbers een mini city tour van 20 minuten op een Bough Bike onder leiding Jan Gunneweg, die de Bough Bike ontworpen heeft. Bezoekers kunnen zich hiervoor aanmelden bij de Bough Bikes stand.

 

Duurzaam Design is een beleving; Be moved by nature

De Bough Bike is ontworpen door designer Jan Gunneweg. Het is een houten design fiets met het comfort van een vertrouwde fiets, maar met de beleving van de vrijheid van de natuur. Fietsen op de Bough Bike is een bijzondere ervaring. Je voelt je dichter bij de natuur op deze fiets gemaakt van duurzaam eikenhout. Dat voelt goed, zelfs in de drukte en hectiek van de stad die soms beklemmend kan zijn. Het motto van de Bough Bike is daarom ook ‘Be moved by nature’.

 

Duurzaam Design toegankelijk maken

Iedereen op een duurzame houten design fiets, dat is het ambitieniveau van Bough Bikes. In Nederland maar ook in het buitenland. De Bough Bike is gemakkelijk verkrijgbaar via de website www.boughbikes.com en kan helemaal gepersonaliseerd worden alvorens hij thuis wordt bezorgd. De vanaf prijs van een Bough Bike bedraagt 1.250euro.

 

Happiness by nature

Bough Bikes is een nieuwe Nederlandse onderneming die wordt gerund door Ruud Kos en Jan Gunneweg. Jan Gunneweg is de designer van het duo. Hij heeft een voorliefde voor natuurproducten. Zijn grootste passie is hout. Niet alleen omdat hij vanaf zijn jeugd al boomhutten bouwde, maar ook vanwege de kracht, warmte en flexibiliteit van hout. De hout designs van Jan Gunneweg zijn toegankelijk door hun eenvoud en functionaliteit. De producten brengen hierdoor mens en natuur dichter bij elkaar. Dat is ook de drijfveer van Jan Gunneweg en Bough Bikes; mens en natuur meer in harmonie brengen. Daar worden mensen gelukkiger van. Happiness by Nature!

 

Niet voor publicatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Reinoud Wolff van marketing & pr bureau Goed & Groen reinoud@goedengroen.comof 06-34440573

Zie ook www.boughbikes.com en www.greentoday.nl.